Per tristes circumstàncies em trobo a Barcelona amb temps i sense companyia, i el millor que es pot fer en aquestes situacions es passejar, o més ben dit flanejar, aquest deliciós concepte creat per Baudelaire.
Ho faig pels voltants de la catedral, tot baixant cap al port. Acabo a la plaça dels Traginers, prenent una cervesa a un petit bar, regentat per una parella de noies. Amb gana i sense les idees massa clares, cerco quelcom a l’Iphone, a l’app de TripAdvisor. El resultat més proper i més ben valorat és el Bocoi, a uns pocs metres: :
L’Antic Bocoi del GòticLa seva especialitat són les coques de recapte, al voltant dels 9 €, i les amanides, al voltant dels 5 €.
Baixada de Viladecols, 3
08002-Barcelona
(+34) 933 105 067
www.bocoi.net
El local és força agradable i el servei més que correcte.
He menjat la coca de pebrots, ceba i botifarra de perol, tot i que l’elecció ha estat difícil, entre una selecció força interessant: :
- Espàrrecs i formatge de cabraMolt recomanable.
- Espinacs, cansalada, panses i pinyons
- Camembert, rúcula i nous
- Pebrot vermell, albergínia, sobrassada i llom
- Gorgonzola, xampinyons i nous
- Tomàquet, mozzarella i alfàbrega
- Carbassó, xampinyons, ceba i formatge
- Urgèlia (un formatge del cadí) amb pernil d’ànec
- Sobrassada, mel i formatge
- Bacó fumat, dàtils i formatge
- Albergínia i gorgonzola
- Escalivada amb anxoves i tonyina
- Escalivada amb formatge de cabra
- Escalivada amb bacallà i allioli gratinat
- Pebrots, ceba i arengada
No comments:
Post a Comment