Monday, August 17, 2009

Cuina nova


Finalment, després de molts mals de cap, estrenem casa i cuina.

Bé, ja portem uns mesos lluitant amb el jardí i omplint, amb el pressupost més que exhaurit, aquest caprici perdut a l'Empordà.

El disseny de la cuina ha estat principalment una obra de la Mireia, de fet, en Francesc, l'arquitecte, la P del despatx BOPBAA, encara no la ha vist i, naturalment, no tenim el seu vistiplau.

Que complicat que és pensar en la cuina ideal. No se si aquesta ho és, però de moment sembla prou pràctica i versàtil.

És fonamentalment i quasi únicament una gran illa de 240x120 centímetres de DM lacat en blanc magnòlia, amb un sobre de Silestone de 3 cm, color Gedatsu de la sèrie Zen. Amb una encimera de gas de cinc fogons Electrolux, una pica Roca encastada per sota, la més gran de les tres que fabriquen. Aixeta industrial de Gamma i renta vaixelles Electrolux. Al costat només dos armaris de 190x 60, un d'ells amb un forn elèctric i un microones encastats de la mateixa marca, lamentablement les gammes d'aquestes dues famílies no acaben de coordinar per a disgust de la Mireia, i una nevera americana de LG.

Millor que la imatge de la cuina us deixo la de l'autora amb l'Hèctor, domador de poltres, i darrera unes fotos meves d'alguns mercats de Tailàndia.

No comments: