Monday, May 16, 2011

Sonsos


Us proposo un àpat tan conegut, econòmic, com saludable: sonsos amb pa amb tomàquet.

Ho vaig cuinar dissabte al vespre per el meu amic Fer. Es preveia un matí molt mogut, amb l’estressant activitat que acostuma a fer els cap de setmana, consistent en cerveseta, solet i diari.

Però aquest dissabte a les 9.00h ja ens preparàvem per fer una passejada a cavall de 2 hores, dutxar-se i cap a Sabadell, a visitar la Fira del Cavall.

A Sabadell, amb 27º graus a l’ombra i veien un concurs d’Alta Escola vàrem tragar una quantitat considerable de pols. Per tal de compensar-ho una mica, de tornada, vàrem parar al Caprabo d’Arenys on hi venen un bon peix, per tal de fer quelcom per recuperar-nos, ja que a l’ endemà tornàvem a tenir un dia mogudet.

Bé, els sonsos els vaig deixar en paper d’eixugar una estona, i els vaig enfarinat amb una proporció igual de pa ratllat i farina. Amb l’ oli ven calent, a grapadets petits, vaig anar-los fregint. Van quedar fantàstics.

També vaig provar de fer rogers, tot recordant els que vàrem menjar el dia de Sant Jordi a Casa Leopoldo, a mi no em van quedar també, pot ser perquè sobrava l’ espina.

”Aquest post me’l ha fet arribar la Meritxell pel blog. Tinc molta curiositat per provar la barreja de farina i pa ratllat. Gràcies.”

No comments: