Thursday, March 1, 2012

Urbana 42 a Roma


Eclèctic amb el nom, el carrer i l'adreça on es troba, Urbana 47, en la línia del Comerç 24 d'en Carles Abellan. Eclèctic en la decoració, barreja de disseny i troballa de contenidor, tot per cert a la venda. I molt a prop d'una de les quatre basíliques majors de Roma, la de Santa Maria, es troba aquest restaurant on realment podreu gaudir de la gastronomia i dels productes del Lazio.

Compromés amb la filosofia del Km.0, l'amo, l'Angelo Belli, us pot explicar amb tot detall, a qui li compra les patates i quan li costen.

La carta és curta, obra dels chef Angelo Troiani i Giulio Terrinoni, però interessant, jo he probat la pasta paglia e fieno alla gricia con i carciofi violeti (16€) i els ravioli di ricotta e indivia romana con ragú bianco d'agnello (17€) i l'involtini al Moscato di Terracina con cous cous di miglio, ceci e verdure (22€), tot excelent.

Ofereixen, també, un menú degustació per 55€ i un de dos plats i postres per 35€.

És molt recomanable prendre d'aperitiu una Birreta Rossa, una delícia de doble malta de 6'5 graus sense pasteuritzar, produïda artesanalment a Ostia.

Si us quedeu enamorats dels productes del Lazio, en Belli us els portarà a domicili, a Roma clar, doncs no se si encara ho fa, però va començar a repartir amb bicicletes, en aquest projecte, www.magiordomus.it, que de fet és l'orígen del restaurant.

Urbana 47
Via Urbana, 47
Telf. 06-47884006
Roma
Està obert tots els dies i podeu menjar devant de la cuina tot intentant escollir entre el dilema que plantejen: Paradiso/Cucina.

No comments: