Monday, October 25, 2010

Eetcafé De Kleine Prins a La Haya


No és una meravella de local, la higiene és la justa, però serveixen un “stamppotten” força bo.

L’stamppotten, és, generalment, un puré no massa fi de patata, barrejat amb ceba i pastanaga, endívies o sauerkraut, la clàssica col fermentada. És un típic plat holandès d’hivern, que es serveix amb salsitxes o un altre tipus de tall. És tan tradicional que no s’acostuma a trobar a la inacabable sèrie de restaurants internacionals, amb majoria d’italians, que hom troba a les més turístiques ciutats holandeses.

Així doncs, si us perdeu a La Haya, encara que només sigui per veure en directe la Vista de Delft, la Noia de la Perla, la Lliçó d’Anatomia, o la petita joia de La Cadernera al Maurithuis, o per gaudir de la pedagògica exposició de l’obra d’Escher a l’encantador Lange Voorhout Palace, podeu anar a sopar a:

Eetcafé De Kleine Prins
Bagijnestraat, 1 (és un petit carreró però molt cèntric)
2511 CK Den Haag
070-365 27 27
www.eetcafedekleineprins.nl
Per cert, la foto correspon a un Curly Kale Stamppot d’un altre restaurant. El Curly Kale és una tradicional verdura holandesa d’hivern, de la gran família de les cols, és una de les varietats més antigues, Boerenkool, en holandès, de gust no massa especial, però d’una textura molt agradable.

No comments: