Sunday, September 25, 2011

Madrid Corre por Madrid


No només de cuina viu l’home.

A més a més, encara que sigui per minvar les conseqüències que la cuina deixa a la cintura, l’esport és un bon complement. I el millor esport, si relacionem temps, diners i resultats, és, sens dubte el running.

Ara fa ja uns cinc anys que, amb algunes aturades forçoses, em dedico a córrer, i per motivar-me, quan t’has d’aixecar a quarts de set del matí per fer esport, em programo algunes curses al llarg de l’any.

He decidit, amb el vostre permís, deixar constància en aquest blog de les curses que vaig fent, una altre forma de motivar-me.

Enguany començo la temporada amb aquesta, Madrid corre por Madrid, ja que he quedat fora de la cursa de la Mercè, que per mi marca el inici de la temporada, per haver arribat tard a la inscripció, doncs el límit de 14.000 inscrits s’ha assolit força aviat.

Volia fer un bon temps, per a mi, però hi havia massa gent, i la sortida no estava preparada per fer un cursa ràpida. Al final he gaudit d’un recorregut molt agradable i m’he acontentat amb fer els darrers 5.000 metres en 23 minuts.

No comments: