Saturday, December 31, 2011

Germans Betran (Hípica de Prats)


Hem fet una escapada llampec a la Cerdanya, per comprovar l’estat de l’apartament, que ha estat tancat un any, recollir roba d’abric per el viatge dels nens a París i decidir quina part dels equips d’esquí s’ha de renovar.

Per sopar estem convidats a Llívia amb el Xavier i la Marta, i per dinar, ja que és aviat, intentem sort, sense reservar, al tradicional restaurant de l’Hípica de Prats.

Aquí les coses han canviat poc, segueix ple, la inexistent carta que canta l’Esther és la mateixa, amanida, trinxat, escudella i embotits de primer i xai, botifarra, conill i bistec de segon, amb les seves especials i delicioses patates fregides.

Tinc la sensació que els preus han pujat una mica massa i que la botifarra no està tan bona, el que no ha canviat és la increïble memòria de l’Esther, que recorda, sense apuntar res, el que ha menjat cadascuna de les moltes taules.

Si bé en el nostre rànquing de “cantadors” de carta no la podem col·locar a una posició preeminent, el menú no dóna per més, sens dubte guanya en memòria.

Germans Bertran
Telf 972 890 026
Prats i Sampsor
LLeida

No comments: